Welkom in mijn digitale galerie

Geachte bezoeker,

Met gepaste trots presenteer ik nu mijn kunstwerken ook mijn digitale galerie De Zuijlen. Ik hoop dat u van de inhoud van deze site geniet. Onder kunstwerken treft u een deel van mijn collectie aan, deze zal nog verder worden uitgebreid.

Enkele van de getoonde werken behoren tot verschillende privécollecties. De overige kunstwerken zijn voor de verkoop. Mocht u interesse hebben, neemt u dan contact met mij op.

Vriendelijke groeten,

José van Zuijlen

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Welkom in mijn digitale galerie

  1. Lieve José, Gefeliciteerd met het ‘in de lucht gaan’ van jouw web-site! Leuk, het ziet er goed uit, ik zal hem via mijn blog promoten want het is leuk dat jouw kunstwerken nu voor een groter publiek te bezichtigen zijn.