Welkom in mijn digitale galerie

Geachte bezoeker,

Met gepaste trots presenteer ik nu mijn kunstwerken ook mijn digitale galerie De Zuijlen. Ik hoop dat u van de inhoud van deze site geniet. Onder kunstwerken treft u een deel van mijn collectie aan, deze zal nog verder worden uitgebreid.

Enkele van de getoonde werken behoren tot verschillende privécollecties. De overige kunstwerken zijn voor de verkoop. Mocht u interesse hebben, neemt u dan contact met mij op.

Vriendelijke groeten,

José van Zuijlen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Response to Welkom in mijn digitale galerie

  1. Monica en Guus schreef:

    Lieve José, Gefeliciteerd met het ‘in de lucht gaan’ van jouw web-site! Leuk, het ziet er goed uit, ik zal hem via mijn blog promoten want het is leuk dat jouw kunstwerken nu voor een groter publiek te bezichtigen zijn.

Reacties zijn gesloten.